IF Stjernen

Flensborg

Med stærkt forsvar til sejr

I vores sidste hjemmekamp i sæsonen spillede vi mod TSV Lindewitt og ville give alt foran vores hjemmepublikum.
Efter en stærk holdpræstation i første halvleg, gik vi i omklædningsrummet med en score på 11 til 9. Også i anden halvleg var vores forsvar næppe til at overkomme, så vi kunne trække fra til 14 til 10. Herefter gjorde vi det dog unødvendigt spændene, da flere af vores kast blev pareret af de stærke modstanderens målmænd. I sidste ende blev slutresultatet et fortjent 19-18, som burde have været højere, hvis vi havde udnyttet vores chancer mere konsekvent. Ikke desto mindre kan vi være stolte af de præstationer, vi har vist i de sidste par kampe. 💪 På dette tidspunkt vil vi også gerne takke den stærke opbakning på tribunerne! 🔥

Næste lørdag spiller vi sæsonens sidste kamp på udebane. Det er mod Bredstedt 2 kl. 18.00. Vi glæder os til al opbakning også der! 👏