IF Stjernen

Flensborg

Sæsonstart en succes

I sæsonens anden kamp vinder vi vores anden sejr. Efter at vi kom meget hakkende ind til kampen mod mændene fra @pahlhude_tellingstedt_herren og måtte jagte et lille undertal næsten konstant i starten, vendte bøtten i løbet af første halvleg til en kamp i øjenhøjde. I slutningen af første halvleg kunne vi vende et 13:13-underskud til en 18:14-føring og gå i omklædningsrummet med en lille buffer. 🔥

I anden halvleg viste vi fra begyndelsen, at vi virkelig ønskede at vinde kampen og udbyggede hurtigt vores føring. Vi kunne fejre en hårdt tilkæmpet holdsejr, hvor alle spillede deres rolle. 💪
Vi ønsker modstanderne en hurtig og succesfuld høst, så truppen hurtigt er tilbage på fuld styrke. 😘👍

En stor tak skal lyde for den store støtte fra tribunerne…. Alle, der har lyst til en tur næste weekend, er velkomne til at tage med os til Burg i Holstein på lørdag. Kick-off er kl. 19.00 mod @sgsuedherren 🔥