IF Stjernen

Flensborg

Udebanesejr i Burg

Vores mål var klart: at kunne se på tabellen som ubesejret i efterårsferien. For at opnå dette havde vi brug for en sejr i sæsonens første udekamp. Vi fik en god start og formåede at opbygge en 5-måls føring ved pausen. Desværre skadede vores bagspiller Ruven sit knæ i en uheldig aktion.
I anden halvleg ville vi sætte kursen mod sejr, men @sgdithmarschensüd kom bedre med i kampen i anden halvleg og kæmpede sig tilbage til et enkelt mål. Så det udviklede sig til en ligeværdig kamp, hvor vi hele tiden kunne forsvare en lille føring, selvom vi lavede flere fejl i anden halvleg. Så vi spillede kampen relativt roligt og klogt og kunne glæde os over 2 flotte point med en samlet holdpræstation. 🎉 Vi fortsætter med at træne flittigt i efterårsferien, bl.a. med en træningslejr, inden vi spiller mod Weddingstedt den 3. november. 💪🔥