IF Stjernen

Flensborg

Udebanesejr i Bredstedt

Vores sidste kamp i sæsonen var mod Bredstedt, der ligger på fjerdepladsen i tabellen. Vi var nødt til at vinde kampen for at have en chance for at rykke op på tredjesidstepladsen i tabellen, hvis SZOWW 2 tabte. Og det var præcis hvad der skete!
Med en stærk kampindsats og en fremragende præstation af Lori i målet lykkedes det os at vende skuden trods et 4:1 efterslæb og vinde 23 til 26 efter 10 til 13 ved halvleg. Trods en 6-måls føring 13 minutter før tid tillod vi os ikke at gøre kampen spændende igen til sidst. 🔥

Kun de kommende uger vil vise, om denne placering er nok til at holde os i ligaen. I mellemtiden er vi glade for vores stærke afslutning på sæsonen og takker vores fans, som altid har fulgt os trofast. Til denne kamp, især @ifstjernen3.damen! ❤️