IF Stjernen

Flensborg

Viljen til at kæmpe belønnes

I lørdags var det kælderduellen på Nordstrand mod SG, som indtil da havde været pointmæssigt lige med os. På trods af vores lille trup startede vi kampen godt og kunne trække fra til 9-13 ved halvleg. I anden halvleg førte vi endda med 6 mål i perioder. Det var så meget desto mere forbløffende, at vi gennem forskellige uovervejede og uheldige situationer tillod modstanderne at tage til i styrke, og at de 3 minutter før tid kunne udligne. I sidste ende lykkedes det os dog at komme ud af det hele og vinde med en smal margin! Glæden og lettelsen efter kampen var tilsvarende stor. 🔥

Med lækker pizza og en kold drink eller to, tilbragte størstedelen af holdet en glad aften med Lukas på Nordstrand!
Desværre fik vi ikke den hjælp vi havde håbet på fra Munkbrarup, da de overraskende tabte til SZOWW 2. Derfor er der stadig 3 point op til næstepladsen i tabellen. I sæsonens næstsidste kamp næste søndag kl. 18.00 vil vi igen give alt på hjemmebane mod Lindewitt! 🔥