Flensborg

Lidt for spændende til sidst ..

Dithmarschen Syd – IF / 23 – 24 (10 – 15)

Kulde, sne + vente en halv time foran hallen som var låst..🤷🏼‍♀️

Lige så søvnige som det snedækkede landskab i Dithmarschen spillede vi virkelig søvnig håndbold. Selvom vi med tiden kunne vinde mere og mere terræn, stoppede vi fra minut 48. med vores angrebsspiel. Dårlige afleveringer, ikke helt så kloge beslutninger og ups – en føring på 9 mål blev til 23:24 i det 56. minut.

Men med en mega stærk defensiv-minut, var vi i stand til at bringe resultatet over tiden

Så ☝🏻 vi siger farvel for dette år, og kravler under dynen til vores velfortjente vinterpause med en sejr. Og hvem skulle have troet det – vi vinker i pausen fra andenpladsen i tabellen 🔥 (lad os lige ignorieren den tynde luft under os og nyde øjebliksbilledet)

Den næste uge står under mottoet Social Week, førjuleglæde og hyggeligt samvær ❣️