IF Stjernen

Flensborg

De første punkter er her!

Før kampen sagde modstanderne, at med vores angreb ville det være nok til at vinde, hvis vi kun scorede 16 mål mod dem. Vi tog dette som motivation og tilføjede endelig et par flere mål! 🔥
Vi startede kampen godt med en føring på 5 til 2 i minut 7, men kampen var lige indtil 9 til 9 i minut 22. Vi gik i omklædningsrummet med en lille 12-9 føring.
I 2. halvleg forblev vi ret konstante og forsvarede vores føring, selv om modstanderne fra Husum/Schobüll/Nordstrand kæmpede en hård kamp. I sidste ende blev det 25-19 i vores favør, og vi kunne fejre vores første sejr i sæsonen!
Det er også dejligt, at vi viste en samlet holdpræstation, og at alle bidrog, så vi i sidste ende havde 10 forskellige målscorere. Endnu en gang tak til støtten fra tilskuerpladserne! I er fantastiske! 🔥
Den 3. december kl. 16.45 fortsætter vi vores kamp for de næste point i Lindewitt!