IF Stjernen

Flensborg

Nederlag i Tellingstedt

Trods iskolde omklædningsrum og hal startede vi kampen varmt og tog en 0 til 2 og 2 til 4 føring. Derefter udviklede der sig et ligeværdigt spil, så stillingen var 12-12 ved pausen.
Desværre kom vi ikke godt fra start i anden halvleg (som vi havde gjort for nylig), så vores modstandere kunne trække fra til 22-14. Vi gav dog ikke op og kom tilbage inden for 4 mål, men til sidst var drengene fra Pahlhude/Tellingstedt bare lidt mere vågne og viljestærke end os og vandt fortjent. Tillykke @pahlhude_tellingstedt_herren ! God atmosfære med dig og tak også for ønskerne om bedring! 🎉

Desværre blev vores backcourt-skytte Georg skadet i denne kamp og er ude i lang tid med en formodet korsbåndsskade. På grund af de seneste fravær skal holdet nu stå endnu tættere sammen og give alt. Vi starter næste weekend med en meget vigtig 4-punkts hjemmekamp mod @hsgszoww_m2 (søndag kl. 18.00). Kom og støt os! ❤️💯