IF Stjernen

Flensborg

Stærkt kæmpet for 2 point

Spil med passion, så kommer resten af sig selv! Det var det, vi havde planlagt før kampen. Men det var ikke helt så nemt at gennemføre. Mændene fra TSV Sieverstedt tog nemlig føringen med deres hurtige omstillingsspil fra 4 til 7 til 6 til 12 efter 20 minutter. Men vi holdt hovedet højt og kom bedre ind i kampen, så vi gik i omklædningsrummet med en score på 12-14.
I anden halvleg udviklede der sig en rigtig kamp, der gik frem og tilbage. I det 40. minut kunne vi endelig udligne og var hele tiden i front. Alt det der ikke virkede i halvleg 1 virkede nu og derfor kunne vi til sidst vinde med 30 til 28. Desværre blev en Sieverstedter spiller skadet kort før afslutningen – god bedring!

Vi er meget glade for de hårdt tilkæmpede point og med denne eufori går vi ind til næste kamp lørdag aften mod HSG Jörl/Viöl (kl. 19.00). Da en af os ønsket udsættelse ikke blev til noget, spiller vi med en lille, men udvalgt gruppe af spillere og vil give alt hvad vi har.
Endnu engang tak til den stærke opbakning fra tribunerne!